2016-11-15 22:23:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Hideg fejre lenne szüksége

Napi horoszkóp november 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ellentmondásosan hatnak az energiák. Egyrészt izgatott és túlpörgős lehet, másrészt nem nagyon jut dűlőre a mindennapi dolgokkal. Ma többször is elkésik, semmit sem intéz el rendesen, ezért nem várhat sokat ettől a naptól. Arra is figyelnie kellene, hogy ne vegyen mindent a lelkére!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai napra sikerül megint túlszerveznie a programokat. Ha be is akarja tartani, amit tervezett, akkor nagyon szigorúan ragaszkodnia kell az ütemezéséhez. Egy perc késlekedést sem engedhet meg magának. Estére kimerül, pihenjen le korán!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma valaki könnyen átverheti, becsaphatja, ha nem vigyáz! Gondot okozhat az is, hogy a helyzetét reálisan és tárgyilagosan mérje fel. Ügyeljen arra, hogy adósságba ne keveredjen, még akkor se, ha túl jónak ígérkezik az ajánlat. Inkább később vásárolja meg a kívánt dolgot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A fontos megbeszéléseket ütemezze mára. Mindent a kezében tud tartani, pontosan tudja, hogy mit mondhat ki, és miről jobb hallgatnia. A magánéletében engedjen több teret a spontaneitásnak!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Egy új ismerőse iránt azonnal vonzalmat érez. Izgalmakkal teli, csodálatos érzés hatja át. Mindezek ellenére legyen nagyon óvatos. Ne ígérjen olyat, amit már előre tud, hogy nem bír teljesíteni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most inkább hideg fejre lenne szüksége. Nem elég stabil érzelmileg, ezért a fontos döntéseket halassza máskorra. Emberi kapcsolatai ugyanakkor ma nagyon fontosak az ön számára, jól át tudja érezni mások helyzetét. Mély és tartalmas beszélgetésekben lehet része.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Kisebb munkahelyi kellemetlenség érheti, de ez nem befolyásolja az előmenetelét. Ne kapkodjon el semmit, ne hajszolja magát. Most mindenhez több időre van szüksége.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön mindig helyt tud állni, ha másokért kell kiállnia, vagy másokról kell gondoskodnia, mert nagyon is érzi, mi játszódik le a szeretteiben. Ma a segítségére siet valakinek, az illető nagyon hálás lesz az önzetlenségéért.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap kitűnő a vásárlásra, remek dolgokat talál, melyek örömöt szereznek, és még egy jelentősebb összeget is megspórolhat. A munkahelyén ne keveredjen felesleges vitákba!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sokan keresik meg most önt, többen is a segítségét kérik ilyen-olyan ügyekben. Vegye magának a bátorságot, néha mondjon nemet is, és foglalkozzon többet saját magával. Nem oldhatja meg mindenki problémáját!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne higgyen el mindent első hallásra másoktól, hanem győződjön meg a szóban forgó személytől a történet igazságáról. Ma könnyen belekeveredhet egy kellemetlen szituációba, ha nem vigyáz!

Halak: II. 19. - III. 20.
Több olyan konfliktus is adódhat ma, amelyet ön generál – talán untatja a mindennapos rutin, ezért érzi úgy, hogy ellaposodott a kapcsolata. Szervezzen egy közös programot a párjával, és akkor helyreáll a béke!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: